POOLEN og Live Nation Præsenterer

PARTYNEXTDOOR

Den canadiske R&B-stjerne PartyNextDoor indtager Poolen på sin Sorry I’m Outside-tour

Den GRAMMY-nominerede sanger, sangskriver og producer fra Canada, PartyNextDoor, kom ind på musikscenen, som en del af Drakes OVO Sound i 2013, som han var den første artist til at få en pladekontrakt på. Sidenhen har PartyNextDoor haft en succesfuld karriere, båret af sit enorme talent, og er blevet en af de hotteste sangskrivere, bl.a. for artister som Rihanna, Kanye West og Drake, mens han sideløbende har udgivet nogle episke sange og albums som artist.

PartyNextDoors lyd ligger et sted mellem R&B og hip-hop, idet han kombinerer skarpe og detaljerede ordspil og flows med fængende melodier. Han har numre til festen, numre til kvinden du møder til festen, numre til den kærlighed der opstår bagefter og til de uundgåelige hjertesorger. PartyNextDoor er en stjerne der kan lave sange til ethvert humør, og det er dér at man finder hans superevne.

Sammen med Drake og hans producer 40, samt flere andre artister på OVO Sound, var PartyNextDoor med til at revolutionere den moderne R&B og hip-hop i 2010’erne; en revolution og udvikling der bl.a. blev skabt med PartyNextDoors banebrydende EP og albumudgivelser. Disse var med til at udviske grænserne mellem de to genrer og gjorde artister ”med et ben i hver lejr” til nogle af de største på scenen. Dette blev tydeligt med udgivelsen af PND’s andet studiealbum ”PartyNextDoor 3”, hvor singlen ”Come And See Me” feat. Drake blev nomineret til en GRAMMY og er gået tre gange platin.

Med hver udgivelse har PartyNextDoor fortsat udviklingen, og på sit seneste album, ”PARTYNEXTDOOR 4”, har han leveret sit mest intime projekt til dato. Her kommer man tættere på ham som person end nogensinde før. Desuden har han også selv stået for en stor del af produktionen for at ramme den helt rigtige lyd. Om processen udtalte han: “I was in the studio with Noah “40” Shebib and we were listening to some songs and something just didn’t sound right to me,” forklarer PND. “I kept saying that wasn’t it, until 40 let me grab the reigns, which was a big deal for me and showed how much respect 40 has for me. I appreciated that.” Dette var med til at skubbe PartyNextDoor til et helt nyt kreativt niveau: “I’m in a good place right now, creatively,” fortsætter han, “I’m doing what I love doing, expressing myself to the fullest, and being free to the fullest.”

23. oktober 2024
Dørene åbner
18.30
Show start
20.00
Pris
380 Kr.