Lej Poolen

Med en kapacitet på 2500 gæster, kan Poolen med dets industrielle rammer, store udendørs arealer og beliggenhed på Refshaleøen, danne ramme for jeres næste arrangement

I den gamle B&W lagerhal, er der mulighed for at skabe præcis den atmosfære og indretning, man ønsker, uanset om det er til konferencer, award- og tv-shows, messer, middage og sommerfester. Poolen danner normalt ramme for danske og internationale artister, og har in-house et professionelt lys- og lydsetup, stor scene samt en 8×4,5 meter, store LED-skærm.

Den store hal er delt i to niveauer med den store balkon, hvorfra der er udsigt over resten af rummet og som kan integreres i arrangementet til alt fra break-område til intimt middagssetup.

Ved leje af Poolen medfølger et 1500 m2 stort, lukket udendørsareal med barer, garderobe og mulighed for afslappet ophold. Der er udsigt til de ikoniske bygninger på og omkring Refshaleøen, og med store, frie arealer er der mulighed for at leje ekstra udendørsareal på det gamle værftsområde samt nem adgang for både parkering og busser.

Poolens team består af professionelle specialister indenfor både events og koncerter, og kan hjælpe med at finde frem til det setup, som passer til jeres arrangement.

Mangler du hjælp til at afholde dit næste arrangement, så kan vi eller vores gode samarbejdspartnere, helt sikkert hjælpe dig med at stå for alt fra idé til eksekvering.

Kontakt os for priser, ledighed og andre spørgsmål. Skriv til [email protected]

Kontakt os