Find vej

Poolen ligger på Refshaleøen i København i en nedlagt B&W-fabrikshal på Refshalevej 189. Du finder nemt Poolen, hvad enten du tager cyklen, det offentlige eller bilen

Cykel

Du kan komme til Poolen på mange måder, hvis du cykler. Det er kun 11 minutter fra Kongens Nytorv og 22 minutter fra Nørrebros Runddel. Når først du er på Refshaleøen, så skal du bare sørge for altid at have det monstrøse forbrændingsanlæg Amager Bakke på dine højre hånd, så havner du på Refshalevej 189.

Åbn kort
POOLEN_2024_WEB_MAP_wayfinding_1044

Det offentlige

Bus 2A kører hele vejen til Refshaleøen. Hop af på endestationen, som hedder Refshaleøen og smut ned af Refshalevej forbi Lille Bakery og Lynetten lystbådehavn. Efter 10 minutters gang er du ved Poolen. Du kan også tage den sceniske rute og slå et smut forbi Distortion og Copenhells festivalpladser. I bunden af dem ligger Poolen. Du kan også fange havnebus 992 og gå til Poolen via Refshalevej. Det tager cirka et kvarter.

Åbn kort
POOLEN_2024_WEB_MAP_wayfinding_1043

Bil

Der er kun én vej i bil til Refshaleøen og det er via Refshalevej. Poolen ligger på Refshalevej 189. Smid det ind i din gps. Når du kommer til Poolen, kan du parkere til venstre for indgangsområdet.

Åbn kort
POOLEN_2024_WEB_MAP_wayfinding_1042