POOLEN og All Things Live Præsenterer

Lågsus

Den danske radioværter og festkonger Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel holder kæmpe Lågsus-fest i Poolen

Nicholas Kawamura & Pelle Peter Jencel har i over et årti skabt fest i det ganske land. I både radioen og på landets festivaler har de stået for en intens blanding af rave-beats, konfetti og overraskende gæster. Med andre ord – den perfekte fest. I efteråret 2023 fyldte de Store Vega og nu rykker de op i Københavns nye store spillested for at spille deres karrieres største og mest ambitiøse fest med mere af det hele.

“Vi glæder os helt intenst til at fylde Poolen med 2500 vanvittige gæster og bade dem i amok. I Vega smed folk tøjet og badedyrene crowdsurfede til det sidste. Men vi tror at det kan blive endnu vildere.”

Det er ingen hemmelighed at Nicholas og Pelle bl.a. har slået deres navn fast i radioen. Og nu hvor de er tilbage som radioprogram, er det som om, at hele live-hypen også er eksploderet.

“Vi er beærede over at kunne sige at vi har været i gang i over 10 år, men at der stadig kommer nye med på vognen. Dét vil vi gerne honorere ved at give dem muligheden for at opleve et Lågsus rave i levende live. For både nye og gamle tilhængere af vores vanvidsprojekt.”

 

1. november 2024
Dørene åbner
20.00
Show start
21.00
Pris
275 Kr.