POOLEN og Smash!Bang!Pow! Præsenterer

Den store dag

Mikael Simpson inviterer til ”Den Store Dag” med Bertrand Belin i Poolen

Den danske musiker og radiovært fylder 50 år og inviterer i den anledning til musikalsk fødselsdagsfest, ”Den Store Dag”, den 31. august i Poolen med hjælp fra bl.a. franske Bertrand Belin.

Mikael Simpson plejer aldrig at fejre sin fødselsdag, men i år skal det være anderledes. Den elskede og anmelderroste musiker og radiovært fylder nemlig 50 år, og i den anledning fyrer han op under en stor musikalsk fødselsdagsfest med titlen ”Den Store Dag” på det nye spillested Poolen på Refshaleøen lørdag den 31. august.

Mærkedagen fejrer han i selskab med en flok af musikalske legekammerater. Som han selv formulerer det:
”Der kommer sjælevenner på scenen og en masse andre dejlige folk, der er gode til at spille musik og sjove at holde fest med. Danske og udenlandske navne, du helt sikkert kan få din boogie på til”.

Første offentliggjorte navn er franske Bertrand Belin, kendt for sin sofistikerede singer/songwriter-pop. Belin er en sand multikunstner med en lang og anerkendt karriere i hjemlandet. Han har udgivet en række album siden 2005 (senest det fremragende ”Tambour Vision” i 2022), skrevet tekster til bl.a. Vanessa Paradis og komponeret musik til en række film og tv-serier, ligesom han også har arbejdet som skuespiller og skrevet tre bøger. Herhjemme er han dog lidt af et kultnavn, og fødselsdagsfesten til august bliver derfor en eksklusiv mulighed for at opleve ham live herhjemme.

 

Mikael Simpson debuterede selv i 2002 med klassikeren ”Os 2 + Lidt ro 2002”, der med sit miks af singer/songwriter og elektroniske soveværelsesproduktioner har dannet skole herhjemme. Han har i alt udgivet fire studiealbum, flere opsamlings- og remixalbum, været en del af det stilskabende indieband Luksus og arbejdet sammen og turneret med bl.a. Jørgen Leth, Trentemøller, Lulu Rouge og Peter Sommer. Flere navne til ”Den Store Dag” vil blive offentliggjort snart.

31. august 2024
Dørene åbner
17.00
Show start
18.00
Pris
410 Kr.