POOLEN og All Things Live Præsenterer

Branco

Branco byder op til Den Sidste Dans i Poolen

Ovenpå udgivelsen af sit seneste album BABA BUSINESS III drager Branco ud på sin sidste headliner tour. Aflslutningen på en æra og kulminationen af det største dansk hip-hop kan byde på.

En af landets største rappere takker af fra toppen. Triologien er fuldendt. Brancos mere end et årti lange karriere har overgået alle forventninger – for ham selv og for den danske musikscene – og ændret hip-hop landskabet for eftertiden ved at blive lyden af en generation.

Færdiggørelsen af det genredefinerende rap-epos, der er Brancos BABA BUSINESS-trilogi, markerer en storladen afsked. Med perlerækker af singler på toppen af de danske charts, tre dobbelt- og platincertificerede album, og tre statuetter til Danish Music Awards 2020 som årets solist, årets album og årets streaminghit, har Branco domineret den danske hiphopscene i årevis.

I efteråret 2025 byder Branco op til en sidste dans, hvor du har chancen for at vidne hans sidste headliner koncert i København når. En once in a lifetime oplevelse du ikke vil gå glip af.

Det generelle billetsalg starter 30. september kl. 12.00.
Der vil være presale for Poolen nyhedsbrevsmodtagere 27. september kl. 12.00

7. november 2025
Dørene åbner
18.30
Show start
20.00
Pris
350 Kr.