POOLEN og Streetlife International Præsenterer

Mero

Den tysk-tyrkiske hiphop-stjerne Mero holder fest i Poolen i 2025

Mero har hurtigt etableret sig som en af ​​de mest relevante og indflydelsesrige rappere i Europa, siden debuten på den tyske hiphop-scene. Med en imponerende karriere, der er på en hurtig, opadgående bane, revolutionerer Mero musikscenen og fanger fans fra alle hjørner af kontinentet.

Han overtog hurtigt hitlisterne i 2018 med sin debutsingle “Baller los”, der satte et nyt benchmark i tysk rap. Med millioner af streams og flere guld- og platinpriser har Mero vist, at han er langt mere end en døgnflue. Hans musik, som er en perfekt symbiose af kraftfulde beats og dybe tekster, afspejler kompleksiteten og mangfoldigheden hos ​​europæiske unge. Mero behandler i sine sange emner som identitet, migration og sociale udfordringer, der rammer tiden. Hans autentiske stil og hans evne til at transformere personlige oplevelser til universelle budskaber gør ham til en ubestridelig stemme for sin generation.

Meros indflydelse kan ikke kun mærkes i Tyskland, men i hele Europa. Han fylder koncertsale fra Paris til Amsterdam til Istanbul og inspirerer et internationalt publikum. Hans tours er jævnligt udsolgt og fanskaren fortsætter med at vokse år efter år. Kort sagt, er Mero er et kulturelt fænomen, der stadighed skærer sig ned i det europæiske musiklandskab.

13. february 2025
Dørene åbner
19.00
Show start
20.00
Pris
350 Kr.