POOLEN og Smash!Bang!Pow! Præsenterer

Cory Wong

Cory Wong inviterer til kæmpe funkfest i Poolen

Cory Wong er ligesom Prince født i Minneapolis – og det virker ikke helt tilfældigt. For den amerikanske guitarist, sangskriver og producer er bidt af den samme funk-bacille som sin afdøde landsmand. Wong har da også flere gange optrådt til jamsessions med den lilla legendes backingband.

Ligesom Prince er Cory Wong en sand virtuos på den seksstrengede. Hans spillestil oser af overskud, og han kan flytte fingrene på gribebrættet hurtigere end sin egen skygge. Musikalsk er hans numre en udsøgt blanding af 70’er-funk, vintage-soul og fusionsjazz, der lyder som Stevie Wonder, Bruno Mars og Tower of Power i en heftig instrumental infight. Hans numre er iørefaldende, legelystne, dynamiske – og altid funky!

Udover en strålende solokarriere med en omfattende diskografi – senest studiealbummet ”Lucky One” (2023) og livealbummet ”Live in London” fra i år – er Wong fast samarbejdspartner på det anerkendte og populære funkband Vulfpecks albumindspilninger og turneer. Hvor stor pris, de sætter på hans fænomenale musikalske evner, understreges af, at de har opkaldt deres mest kendte nummer ”Cory Wong” efter ham!

Udover en strøm af solo- og livealbum har Cory Wong bl.a. udsendt albummet ”Golden Hour” (2021) med stjernesaxofonisten Dave Koz, et fællesalbum med den svenske jazzgruppe Dirty Loops og arbejdet sammen med soulstjernen John Batiste på dennes Grammynominerede album ”Meditations” (2020). Live er der festgaranti, når Cory Wong optræder. Han beskriver selv sin rolle på scenen som en hype man på mission for at give publikum den bedst mulige koncertoplevelse! Det kunne begejstrede koncertgængere bevidne, da han i 2023 henrykkede et komplet udsolgt Store VEGA. Nu får endnu flere muligheden for at nyde den forrygende funkmester, når han giver sin hidtil største danske koncert i Poolen på Refshaleøen den 30. januar 2025.

30. january 2025
Dørene åbner
18.30
Show start
20.00
Pris
390 Kr.